tisdag 17 september 2013

Det går framåt

Ni som känner mig privat - riktigt privat- vet att livet inte varit riktigt rättvist mot oss den sista tiden.

Ibland känns livet riktigt svårt. Om man inte påverkas så är man inte mänsklig. Det finns säkert dom som läser min blogg som gottar sig i detta inlägg - ja men gör det då..
Jag lever efter Karma - du får vad du förtjänar. Och jag kommer inte att ha dåligt samvete när detta sker. För du har orsakat det själv.

Den som väntar på nåt gott!!

Oj - där flög det ur mig. Det var väl inte riktigt det som detta inlägg skulle handla om. Det skulle handla om att det går framåt. Du som inte förstår - Sätt för dom första meningarna inom parentes ;-) 

Idag kom det goda nyheter - riktigt goda nyheter som gör att allt känns sååå mycket enklare.
Och som värmer mitt hjärta på fler än ett sätt.

I övrigt har dagen varit SKIT rent ut sagt. Men i jämförelse så överväger det goda det onda.
Vaknade alldeles försent och fick "hoppa" ur sängen, häva i mig en kopp kaffe innan dom små skulle lämnas. Lagom till att vi var på väg ut genom dörren slog det mig - världens yrsel. Som fortfarande sitter i. Jag har knappt kunnat röra mig. Allt har snurrat, jag har känt mig svimfärdig och inte gjort många knop alls idag.

Efter att ha jobbat mig fram LÅÅÅNGSAMT idag så står iallefall middagen i ugnen, ungarna har kommit hem hela från dagis och skola - knasigt det känns att skriva att den ena av dom små faktiskt går i skolan. Kanske skulle sluta kalla honom för liten.Igår var en stor dag i hur stor han nog är - första läxan skulle göras.

Det gick dessutom galant. 

Har även fått ett riktigt trevligt paket från Buzzador  - inväntar kvällen och kylan så jag kan tända första ljuset och mysa.

Nu skall vi se om huvudet klarar av att sticka lite strumpor - kan sånt ens ge en yrsel. Den som lever får se.

// Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar